about-heading-image

ПНЕВМАТИЦИ

1

Голем избор

Летни, зимски, all season и runflat пневматици од многу брендови, средна и висока класа, во сите димензии.

Поволни цени

Добивате подобар квалитет од оној за кој сте платиле.

3
2

Проверен квалитет

Нашите верни потрошувачи и долгогодишното постоење на пазарот се гаранција за нашиот квалитет.

Осигурување пневматици

Опција за осигурување на вашите нови пневматици како заштита при случај на штета.

4

Од 2018 година сме официјален генерален застапник за австралиските пневматици Altenzo низ цела Македонија. Altenzo се истакнува со својот квалитет, удобност и конкурентни цени. Исто така, сме генерален застапник на пневматиците Tracmax кои полека но, сигурно се истакнуваат со својот квалитет и дисконтни цени на германскиот и светскиот пазар. Плаќате помалку, добивате повеќе! Покрај Altenzo и Tracmax, располагаме и со многу други брендови: Michelin, Continental, Bridgestone, Dayton, General, Pirelli, Goodyear, Dunlop.

Altenzo пневматици

Tracmax пневматици

Наслов

Мини текст со објаснување на промоцијата